• вул. Автозаводська 24/2, оф.350
  • Пн - Пт: 9:00 - 18:00
  • 067 446-90-48
Для додаткової консультації
+38 067 446-90-48

Центрифуга LACTER спеціально розроблена для контролю якості молочних продуктів за методом Гербер у спеціалізованих лабораторіях. Центрифуга LACTER випускається у двох варіантах – з нагріванням та без.

Особливості центрифуги:

  • Мікропроцесорний контролер
  • Внутрішня камера центрифуги з нержавіючої сталі
  • Теплоізоляція внутрішньої камери центрифуги для запобігання нагріванню корпусу
  • Фіксовані параметри процесу 1200 об/хв, 225 х g
  • Автоматична зупинка центрифуги після циклу центрифугування
  • Блокування кришки під час роботи, блокування процесу при відкритій кришці
  • Автоматичне вимкнення при розбалансуванні
  • Можливість ручного відкривання кришки після вимкнення електрики
  • Світлодіодний індикатор закритої кришки
  • Індикатор температури

Технічні характеристики центрифуги:

Швидкість обертання 1 200 об/хв
Максимальне прискорення 222 х g
Таймер Від 0 до 60 хв; короткий режим
Температура +65 °С (модель з нагріванням)
Розміри (ШхДхВ) 365х455х300 мм (модель із нагріванням)

365х450х300 мм (модель без нагріву)

Вага 23 кг
Потужність 250 Вт (для моделі без нагріву)

660 Вт (для моделі з нагріванням)

Електропідключення 220 В, 50 Гц
ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!