Центрифуга LACTER спеціально розроблена для контролю якості молочних продуктів за методом Гербер у спеціалізованих лабораторіях. Центрифуга LACTER випускається у двох варіантах – з нагріванням та без.
Особливості центрифуги:
- Мікропроцесорний контролер
- Внутрішня камера центрифуги з нержавіючої сталі
- Теплоізоляція внутрішньої камери центрифуги для запобігання нагріванню корпусу
- Фіксовані параметри процесу 1200 об/хв, 225 х g
- Автоматична зупинка центрифуги після циклу центрифугування
- Блокування кришки під час роботи, блокування процесу при відкритій кришці
- Автоматичне вимкнення при розбалансуванні
- Можливість ручного відкривання кришки після вимкнення електрики
- Світлодіодний індикатор закритої кришки
- Індикатор температури
Технічні характеристики центрифуги:
Швидкість обертання | 1 200 об/хв |
Максимальне прискорення | 222 х g |
Таймер | Від 0 до 60 хв; короткий режим |
Температура | +65 °С (модель з нагріванням) |
Розміри (ШхДхВ) | 365х455х300 мм (модель із нагріванням)
365х450х300 мм (модель без нагріву) |
Вага | 23 кг |
Потужність | 250 Вт (для моделі без нагріву)
660 Вт (для моделі з нагріванням) |
Електропідключення | 220 В, 50 Гц |